Nedräkningen har börjat!

Nedräkningen har börjat. Två dagars intensivt jobb med spännande möten, packning däremellan, en födelsedagsmiddag för min kära mamma och hattmakeri ska ske innan. Men snart, hörrni. Väldigt snart så sitter jag i en solstol med näsan i en bok och äter färsk frukt. Badar i babypoolen med Leo. Spelar kort hela kvällarna. Och glömmer bort Stockholms februariväder med snöblandat regn för en stund. 
 
Önskar jag kunde säga att jag fick fräknar av solen, men tyvärr (fel ordval kanske) blir jag bara kalasbrun. Likt en livs levande pepparkaka. Upp till bevis, eller vad säger ni? 
 
 
Pepparkaksbrun i gul vintageklänning. Bild från i somras. Snart är det dags igen! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

3 reaktion på “Nedräkningen har börjat!

 1. Johanna

  Gud så skönt med värme, jag känner mig alltid lite frusen när det är slakigt ute. Brukar inte tröttna på snö & vintern men i år har det varit lite kämpigt måste jag erkänna.
  Tyvärr klarar jag inte av värme speciellt bra heller, jag mår ofta dåligt när det blir för varmt.

  Svara
 2. Emmelita

  Gud så härligt ni ska ha det! vill också!!! <3 sola och bada lite åt mig vettja! jag blir knappt brun får mest lite fräknar och blir röd..:/så ses vi snart! puss puss

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>