Sak jag inte säger tillräckligt ofta

Det finns en sak jag inte säger tillräckligt ofta. Det är hur mycket ni betyder för mig, att ni läser och kommenterar och prenumererar via Bloglovin eller andra RSS-läsare. För ett år sedan hade jag 100 prenumeranter där, och nu har ni blivit betydligt fler än så. Varje gång en person där klickar prenumerera så blir jag helt glad i hjärteroten. Därför vill jag skicka en extra puss till alla er, ni är bäst! 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Sak jag inte säger tillräckligt ofta

  1. Anna

    Råkade klicka in på din blogg, (av misstag helt ärligt) och jag är som fast. kan inte sluta läsa, jag är besatt av 50′talet av gamla årtionden och dess frisyrer/kläder. sen att äntligen råka hitta en blogg med sånt innehåll? it’s like heaven on earth.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>