Semla med extra allt

Igår tyckte jag att jag var värd att firas. Därför dukade jag upp till semmelfika för mig själv. 
 
 
Den nya brickan är Lisa Edoff Design, en julklapp från min mamma och inköpt på Vintagefabriken. Sedan har vi ju min älskade kopp från Superliving som ni har sett förut. Lite te, mjölk och extra florsocker på semlan. 
 
 
De där röda rosorna är faktiskt inte mina. Det var så att jag fick för mig att det var Alla hjärtans dag igår och köpte ett fång rosor till Kristofer. Jag hann till och med göra ett litet kort och allt innan jag kom på att det ju faktiskt var den 12 februari och inte den 14:e. Välkommen till föräldraledighetens dimma!
 
 
Godaste fikan på länge, det var jag värd! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Semla med extra allt

  1. Hanna Blomqvist

    Gott med semlor. Jag har ätit tre sedan jag bakade semmelbullar för tre dagar sedan. Bra idé med rosor till sin käraste. Jag ska försöka hinna till handelsträdgården någon gång under morgondagen.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>