Wonderland Extravaganza

Den 8 mars är det dags igen! Fröken Fraukes burleskklubb på Nalen bjuder upp till dans, burlesknummer och fantastiskt artisteri. Denna gång är temat Wonderland Extravaganza, och jag som alltid har älskat Alice i Underlandet blev alldeles till mig. 
 
Ses vi där?
 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

5 reaktion på “Wonderland Extravaganza

 1. Emma - Blue Masquerade

  Jag och hela kompisgänget ska självklart dit! :D Några av vännerna har suttit i månader och planerat och sytt sina kläder medan jag provade min klänning först idag. Har även laddat med att titta på Disneys Alice idag (senare blir det även Johnny Depp-versionen. :)

  Svara
 2. Susanne

  Haha, jag är en av dom som planerat outfit länge och jobbat på den så jag fått blåsor i händerna (tack o lov läkt nu)
  Ser så fram emot imorron och skitkul att du också kommer! :D

  Svara
  1. Retrolover

   Oj, vad kul det ska bli att ses! Själv har jag inte jobbat mycket alls, men det blir la bra ändå :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>