DIY: Måla träljusstakar

Efter att ha letat genom hela Stockholm innerstads second hand-affärer efter ett par träljusstakar hade jag gett upp. En omaka träljusstake för 70:-, en annan för 55:-. Det var ju nästan samma som nypris och långt mer än vad jag ville betala.

Men i måndags när jag var förbi mitt nya arbete så passade jag på att titta in på Myrorna i Sundbyberg. Och där fanns de ju! Två träljusstakar för tre femmor. Priset var rätt, utseendet var rätt så jag slog till. Igår kväll målade jag om dem med färg. Enklaste pysslet, och såhär fint blev det.

träljusstakemintgrön

Jag målade ljusstakarna med snickerifärg, faktiskt samma burkar som jag målade stolsbenen i köket med. Matchar perfekt med andra ord. 

rosakök

Och såhär såg de ut från början, med prislappen kvar som bevis. Det går fortfarande att fynda om man åker utanför tullarna!

träljusstakefynd

2 reaktion på “DIY: Måla träljusstakar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>