Frukostbord med prickiga koppar

Godmorgon! Imorse när jag tittade ut och såg snön ligga tjock på marken insåg jag att det skulle krävas lite viljestyrka för att ta mig utanför ytterdörren. Som tur är ska jag luncha med min kompis Robin, ni vet, hon som bott i Paris ett halvår, så ut ska jag. Men en smärre muta var på sin plats. Denna gång i form av en fantastisk frukost.

vintagefrukost

Jag dukade upp med hett te i de där prickiga kopparna som jag fick i födelsedagspresent. Jag har sex stycken i tre olika färger och parar ihop dem lite som jag vill. Idag blev det ljusblått och rosa, imorgon kanske det blir mintgrönt och rosa. Vi får se.

fäbodknäckevintage

Leksands Knäckebröd hade skickat hem äkta Fäbodsknäcke gjort på dinkelmjöl till mig. Så himmelskt gott! Krispigt och lagom tunt. Tack!

vintagesaltåkvarn

Jag skar också upp bröd från Saltå Kvarn i tjocka skivor, bredde Philadelphiaost och garnerade med paprika. Fick det i en goodiebag när jag var på frukost där igår med bland andra Underbara Clara, snart får ni se.

retrofrukost

Nu är jag redo att ge mig ut i snön! Ha en kalasfin dag allihopa.

2 reaktion på “Frukostbord med prickiga koppar

  1. MissC

    Ser mysigt ut! Är lite avundsjuk på att din kille låter dig ha så mycket rosa. Själv får jag smyga in andra färger än vitt blått svart XD

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>