Måndagslista

Här kommer en sådan där fin lista igen, en äkta måndagslista!

retrogirl

Något jag är bra på: Är bra på att skala ett äpple och få med hela skalet i en enda lång, ringlande del. Är också bra på att starta upp nya projekt, göra hundra saker samtidigt och peppa.

Något jag är mindre bra på: Klappa i takt, städa och ta det lugnt.

Något jag önskar mig: En pinnsoffa från Bröderna Wigells stolfabrik, ett jämlikt samhälle och att jag ska få lite mer tålamod.

Något jag önskar andra: Att ingen ska behöva gå hungrig, törstig, bli sjuk eller må dåligt. Nej, jag vet, det går ju inte. Men önska kan man.

Något jag ser fram emot: Så mycket! Börja på nytt jobb, åka på konferens, se både NOFX och Alkaline Trio i maj, gå på Sweeney Todd och ett annat hemligt projekt som ska avslöjas snart.

Något jag inte ser fram emot: Att Leo växer upp. Låter kanske konstigt, men jag vill liksom ha honom liten, mjuk och väldoftande ett par tjugo år till. Kan man stanna tiden på något sätt?

babyfeet

Något jag vill ha i min garderob: Den där perfekta sommarkjolen, en cremefärgad kofta som funkar till allt och fler skor. Men det där sista ligger jag lågt med, har nämligen skobantat i flera år och köper bara det jag måste ha. Ett par in, ett par ut.

Något jag inte vill ha i min garderob: Min trötta bärbara HP-dator. Borde försöka sälja skräpet till någon återförsäljare som vill ha maskindelarna.

Något jag vill bli bättre på: Att slappna av då och då, koppla ur och bara vara. Och att våga mer när det gäller saker, t ex heminredning, foto och styling. Är fortfarande så mycket ”nej, det där kan jag inte” = rädslor att ta itu med där.

Något jag är rädd för: Att de jag älskar ska dö. Är också rädd för att lyckas har jag upptäckt. Man kunde ju tro att det var tvärtom, att jag är rädd för att misslyckas, men icke. Jag är rädd för att lyckas, få allt jag vill ha och därför låter jag mina rädslor hindra mig. Men jag jobbar på det och vågar mer hela tiden!

Något jag samlar på: Berså-porslin.

Något jag gör som kan vara irriterande: Jag tror att min kille tycker att jag har alldeles för mycket saker, det är ofta stökigt för att jag försöker fixa, sälja saker eller bara styra om. Och jag har också svårt för att göra mig av med saker, men i år ska jag minska antalet prylar hemma är det tänkt.

vintagesemlor

Något jag irriterar mig på hos andra: När allt går långsamt, jag tycker inte om att vänta och tänker alltid på hur man kan göra saker mer effektiva. Leo lär mig massor om tålamod.

Något ni inte vet om mig: När jag var liten var jag dökär i Nick Carter. Jag fantiserade hela dagarna om hur vi skulle träffas och att han skulle bli kär i mig.

Något som händer den här veckan: Ett avslöjande, min jobbstart ska spikas, jag väntar paket på posten (snart får ni se), luncha med Malin imorgon och så har jag bioplaner till helgen. Hoppas de blir verklighet!

Ha en fortsatt jättefin måndag, puss!

En reaktion på “Måndagslista

  1. MissC

    Är det inte lite så att man ibland bromsar för att man inte tror att det kan hända just mig, att just jag skulle få det jag vill ha…så dumt egentligen XP men säkert lätt hänt

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>