Avslöjande: Nytt jobb!

Många är ni som har frågat vad mitt nya jobb är. Nu tänkte jag att tiden är inne att berätta vad det är jag ska göra när jag börjar arbeta nästa vecka.

Jag har fått jobb på Semper! Min titel är Content Manager och jag kommer bland annat pyssla med Sempers Facebook-sida, Instagram-kampanjer som #älskavälling, nyhetsbrevet till Semperklubben, skriva content för hemsidan m.m. Ett riktigt drömjobb för mig som är kreativ, tycker om att skriva och älskar www.

Viktigt att framhäva är att bloggen är jag, privat, och content manager på Semper är mitt jobb. Alltså kommer inte min retroblogg helt plötsligt att byta inriktning och börja handla om barnmat. Det hoppas jag ni förstår. Men självklart kommer ni att få ta del av min vardag, och det inkluderar även mitt jobb. För övrigt finns Semper i sjukt coola lokaler ute i Sundbyberg – som ju är Stockholms stora second hand-mecka!

Nästa måndag börjar jag alltså att arbeta igen på heltid och samma vecka passar Leo på att fylla ett år. Alltså. Det här kommer att bli så bra!

sempergröt

Ps. Sempers nya gröt har mitt älskade Berså-porslin på framsidan. Förstår ni nu hur meant to be detta är?

9 reaktion på “Avslöjande: Nytt jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>