Retro på kontoret

I april börjar jag nytt jobb, och därför måste jag ju öva mig lite. Märks det att jag gillar att klä ut mig här hemma? Sandra Dee, vintageklänningar, morgonrockar, allt dokumenteras. Och nu ville jag se lite extra professionell ut inför ett jobbmöte. Sen att jobbmötet ifråga ägde rum per telefon medan Leo sov var ju en annan femma. Hur som helst! 
 
 
Iklädd en liten portfölj och färgglada klackar osar jag professionalitet. Jag vet inte om min framtida arbetsplats har klädkod (något man råkar ut för i min bransch, en outtalad känsla av att alltid ha kavaj på sig). Men om kofta fungerar så ska jag ha det här på mig nån dag. 
 
 
Skor från Vanessa Bruno, kjol Blackboard Label, kofta second hand och väska vintage från Myrorna. Diademet gåva från min kompis Robin och rosörhängen från Kitsch.se
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

5 reaktion på “Retro på kontoret

 1. Malin

  Klart du kan ha kofta på jobbet! Jag har det superofta och jag är ju chef inom branchen :D Men det är ju en underliggande dresscode: hel och ren och proper men samtidigt passar ju retro ypperligt in i det, frisyrer, klänningar och allt. :D Ses på lördag fining!

  Svara
  1. Retrolover

   Hurra för koftor i såna fall! Hel och ren är självklart. Ses snart, längtar efter dig o Emma!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>