Ställ en fråga vettja!

Jag har fått mycket frågor på sistone om vintageklänningar, ögonbrynssminkning och annat, både på mejl och i bloggen (även den gamla). Så jag tänkte att jag klumpar ihop alla frågor i ett enda inlägg.

Därför tycker jag att ni ska passa på att ställa en fråga! Är det något du vill veta om retroporslin, läppstift, vintagefrisyrer, barnafödande, filmer, harlekinmönster, femtiotalsklänningar, tatueringar – tja vad som helst – så skriv en kommentar så svarar jag.

Ha en finfin söndag!

pinupfrisyrvintage

8 reaktion på “Ställ en fråga vettja!

 1. Tanja

  Jag undrar var du bor och om du trivs? Och så undrar jag var du köper alla dina fina koftor? Tack för en jätte fin blogg :D

  Svara
 2. BabyPeaches

  Har du något bra tips på var man kan hitta fina askar/mindre lådor i fina pastellfärger? Jag har kikat på både Åhlens, Lagerh(Tänker mig för smyckesförvaring.)

  Svara
  1. BabyPeaches

   Den där kommentaren blev ju sådär. Skulle skriva att jag kikat på både Åhlens, Lagerhaus och TGR men inte funnit något jag gillar och undrar om du har några andra tips, haha!

   Svara
 3. Sabina

  Hejsan!
  Jag undrar hur dina arbetsplatser har ställt sig till din tatuering på armen. Har du varit tvungen att ha den täckt hela tiden? Jag tar snart ut min universitetsexamen och kommer med stor sannolikhet ha ett ”kontorsjobb”. Jag älskar tatueringar men har än så länge bara placerat ut dem på benen för att lätt kunna dölja dem.

  Svara
 4. ingalill

  Hej, tänkte fråga efter ditt bästa tips för en snygg ganska lätt/smidig frisyr inte bandana den används typ jämnt här med små barn å jobb ;) tack för en trevlig blogg //

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>