Stringhyllan i rosa

Jag älskar min stringhylla. Jag älskar att arrangera små stilleben på den, ändra om, byta plats och dekorera igen. Hyllans gavlar har jag målat rosa. Jag använde samma snickerifärg som när jag målade mina pinnstolar. Dagens enklaste tips för den som råkar ha en gammal stringhylla med flagnande gavlar på lut!

stringhylla

Stringhyllan hittade mina föräldrar i källaren på sitt gamla sekelskifteshus. Det där stora gula renoveringsobjektet som de köpte av en argsint farbror Bergman som ”avskydde staten och alla mäklare” och absolut inte ville ha för mycket betalt. Han hade tre stringhyllor i källaren och alla tre är i min ägo. En har åkt upp än så länge, men de andra kommer att sparas till framtida projekt. rosastringhy

2 reaktion på “Stringhyllan i rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>