Farväl, röda bandana

Om ungefär en vecka ska jag börja jobba på heltid igen efter ett års föräldraledighet. Att klä sig för arbetet kommer att innebära en liten uppgradering av min stil. Det är ofta en outtalad dress code på kontorsjobb som man måste förhålla sig till, vilket kan vara en utmaning. Som tur är så är retrostilen lättanpassad till kontoret, så man behöver faktiskt inte känna sig som någon annan bara för att man är på jobbet.

Men.

Den röda bandanan. Ni vet, det röda hårbandet som finns på mitt huvud cirka jämt. Den kommer att förpassas till fritiden. Därför tycker jag att vi tar en bildkavalkad här på retrobloggen för att fira min trotjänare. pinupfrisyr

skolflicka retrobloggretroblogg

3 reaktion på “Farväl, röda bandana

 1. Zanna

  Jag har helt missat vad ditt nya jobb är!? Jag blev så nyfiken när du skrev att du hade fått det, men sedan minns jag inte att jag har läst vad det är för jobb…

  Svara
 2. Jenny Craig

  Gorgeous cardigan! Can you say where you got it from? I am at a dangerous age where the wrong carding can make me look like a librarian, but the one you are wearing is perfect for the last days of my youth.
  Fantastic blog you have. I have just discovered it and now I will get no work done!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>