DIY miljövänligt påskpyssel

Jag tycker inte om påskris med fjädrar. Det enda jag kan tänka på när jag ser de där fjädrarna är vart de har suttit. Därför vill jag tipsa lite om ett miljövänligare påskpyssel som jag trollade ihop förra året.

påskpyssel

Jag plockade ett par grenar som låg på marken. Tog hem dem och lät dem torka ordentligt. Sedan målade jag dem vita med akrylfärg och klistrade fast små papperslappar i glada färger.

påskfrukost

Alla färger hade jag inte hemma, så jag blandade ihop en del kulörer själv. Och så målade jag ett gäng frigolitägg och hängde upp i sytråd. Enklaste påskpysslet, och inte en höna blev plockad på kuppen!

DSC_0048

3 reaktion på “DIY miljövänligt påskpyssel

  1. Fredrikapåvinden

    Superfint! Jag längtar faktiskt lite efter att ha nått eget ställe som man kan påskpynta och julpyssla. Nu far jag ju mellan mitt internat och hem till mamma och pappa under högtiderna.

    Svara
  2. A

    Så bra att du väljer bort fjädrar! Jag har försökt förklara för folk att fåglarna plockas på fjädrar när de är vakna och vid fullt medvetande, såren blir så stora att de måste sys, helt utan bedövning. Men folk vägrar lyssna! Jag blir så förbannad! Tack för att du tipsar om fjäderfritt påskpynt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>