Jag

pinupretrofrisyr

Jag kan: skala ett äpple och få med hela skalet i en enda lång ringla, skriva på tangentbordet utan att kolla på det och läsa sjukt snabbt.

Jag vill: att säsong 5 av The Walking Dead ska börja NU (jepp, säsong 4 tog slut läskigt fort eftersom jag och Kristofer sträckkollade).

Jag borde: ha på mig skyddsrock när jag äter pga spiller jämt.

Jag skulle: deklarera men jag sköt på det (igen)…

Jag gillar: mitt nya jobb och att det äntligen börjar bli vår på riktigt!

Jag älskar: när mina syrror, Metin eller andra kompisar bara kommer över, hänger och kollar på film. Mysigaste grejen, att allt inte jämt måste detaljplaneras och styras upp, utan där sällskapet är det viktigaste. Och filmen såklart, älskar film, men det vet ni redan.

Jag måste: ha en sval kudde mot nacken när jag sover så jag vänder på kudden minst 2 ggr när jag ska somna för att nacken värmer upp kudden och det går ju inte.

Jag behöver: få pussa Leo hundra gånger varje dag. Minst.

Jag får: alltid höra att jag är dålig på att förklara mig, men det är oftast för att jag tänker hälften av meningen och säger den andra hälften. Solklart, eller hur?

Jag kan inte: springa en mil längre eftersom jag kom av mig helt i vintras och styrketränade mest istället. Har börjat springa igen fast det går sjuuukt segt.

Jag vill inte: att någon jag älskar ska dö. Tänker på det ofta just nu, av olika skäl.

Jag borde inte: ha så höga krav på mig själv, jag är ju skitbra för det mesta.

Jag gillar inte: att ha det rörigt hemma, men sedan Leo började krypa är det alltid stökigt. Och när man plockar undan grejer så tycker han att det är ännu roligare att dra fram alltihop igen.

Jag älskar inte: gröt. Blä.

Jag måste inte: ha mjölk eller socker i kaffet. För jag älskar’t som det är.

Jag behöver inte: köpa fler klänningar. Men jag vill.

Listan hittade jag hos Hej Regina. Puss!

3 reaktion på “Jag

 1. fanny darling

  åh det är så mysigt att läsa de här listorna! de är de små sakerna som gör en person liksom. läser också sjukt snabbt och kan skriva utan att titta på tangenterna, väldigt praktiskt!

  Svara
 2. MissC

  Hahaha jag tänker också hälften och tror att alla hänger med ändå. Tror att det är för att jag tänker fortare än jag förklarar så jag är flera steg före i mitt huvud XD ..Har dock lärt mig att sakta ner när det behövs, men det är inte lika roligt ;)

  Svara
 3. Pingback: Allt jag är | Vintagehumlan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>