Köp vintage och ge till välgörenhet samtidigt

Ni vet väl om att den 4 maj så är det Vintagebloppis här i Stockholm? Ska bli så kul att få träffa många av er IRL! Hur som helst så har vår stolta sponsor Tradera lagt upp en del auktioner, främst för er som inte kan ta er till Vintagebloppisen, där man kan buda på utvalda godbitar. Vad sägs om ett vintagekit för studenten, en hatt med flor i 50-tals stil eller en isblå 60-talsklänning?

Den här säljer jag! En retroklänning med rosor och tyllkant. Så otroligt fin, men tyvärr passar den inte längre. Jag hade egentligen tänkt sy om den, men eftersom alla pengar går till välgörenhet så kände jag att den här retrodrömmen, den vill jag ge bort. Till någon annan som också är i storlek curves och som vill ha något fint till ett par bruna ben i sommar.

Alla pengar kommer alltså att gå till Kvinna till Kvinna som jobbar för jämställdhet och fred. Ganska bra grej, eller hur?

retroklänningrosor

Här hittar du alla annonser på Tradera! Buda på nu och tänk på vad du egentligen skulle skänka till en välgörenhetsorganisation. Men nu får du ju också något fint på kuppen!

En reaktion på “Köp vintage och ge till välgörenhet samtidigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>