Leo fyller 1 år idag

För ett år sedan så kom en liten Leo till världen och sedan dess har mitt liv aldrig varit densamma. Det mesta har blivit tusen gånger bättre och vad jag gjorde utan den där lilla bebisen har jag ingen aning om. Jag minns att jag hade oändligt med tid att känna efter hur jag egentligen mådde. Var jag kanske stressad, orolig, arg över något, glad eller lite nere? Många timmar varje vecka gick åt till att nästan bara tänka på mig själv och känna efter. Mycket problem som jag upplevde var inbillade och onödig energi, och framför allt tid, lades på alla känslosvängningar.

Den tiden har jag inte idag, och det är jag bara glad över! Jag har blivit en mycket mer harmonisk människa av att få barn. Sedan att Leo råkar vara en av typ världens gladaste ungar har ju också hjälpt till. Så enkel att ha att göra med, så snäll och glad. Varje morgon får man ett stort leende när man tar upp honom ur spjälsängen. Livlig, nyfiken och superintensiv, absolut, men alltid glad.

Det enda jag vill säga om det här året är att det har gått på tok för fort. Jag skulle vilja frysa tiden och få njuta av lite mer bebis innan Leo blir för stor. Men med tanke på hur det här året har kört i Formel 1-hastighet så kommer väl Leo snart hem med en pojk/flickvän, säger tjena morsan med målbrottsröst och pratar om att flytta hemifrån.

Min lilla bebis som blev ett barn.

Leo

5 reaktion på “Leo fyller 1 år idag

  1. Frasse

    Grattis till Leo och hans föräldrar! Och jag kan inte fatta att Dag just har fyllt 14… med målbrottsröst, unibrow och tandställning. HAN var ju JUST MIN lilla bebis!! Njuuut!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>