Listan från Mina vänner-boken

Här kommer en Mina Vänner-lista som jag hittade hos Elsa, som i sin tur fann den hos Emelie. Jag hade faktiskt ingen egen Mina Vänner-bok, men åh, vad jag önskade mig en. Satt och bläddrade i timtal i andras och försökte tänka på vilka som skulle fylla i min.

Därför tänker jag att vi kör en viral variant! Så om ni vill får ni gärna blogga detta vidare och länka här i kommentarerna, så är ni med i Mina Vänner-boken. Eller så kan ni fylla i lite själva i kommentarsfältet. Jag kommer bli så glad, det lovar jag!

prickig klänning

Namn: Johanna Alm

Smeknamn: Johner, Jånis, Almen, gosekatten, Johannisen.

Ålder: 30

Stjärntecken: Vattuman

Född: Exakt på dagen jag var beräknad, mitt i vintern på Helsingborgs lasarett.

Bor: Hammarbyhöjden, Stockholm

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Råttfärgad, fast den har jag inte sett på ett par år

Min Familj: Mamma, pappa, bästaste syrrorna, Kristofer och Leo (som är bäst han med).

babyfeet

Mina intressen: Film, läsa, röra på mig, äta god mat (men inte laga den), skriva, jobba (arbetar med intressen), pyssla, hänga med vänner, retro och vintage.

Favoritämne i skolan: Bild, svenska och musik.

Favoritfärg: Rött, rosa och mintgrönt.

Favoritmat: Pasta med pesto och mozarella.

Favoritfilm: Åh. Så många. Den största favoriten är nog Garden State. Jag brukar gilla indiefilmer. Annars gillar jag nästan allt av Tarantino. Blod och våld är min melodi. Marvel-filmer också. Hmm. Tecknat. Ja, ni hör ju, det mesta!

Favoritbok: Harry Potter (Elsa, det glömde vi avhandla när vi sågs sist!)

Favoritidrott: Titta: på fotboll. Utöva själv: styrketräning och jogging.

Favoritprogram på TV: Jag tittar inte på TV så jag vet tyvärr inget. När jag var yngre gillade jag Voxpop, ett musikprogram som gick på kanal 1 på onsdagar. Men det var bara för att vi hade skogsteve tills jag var 18.

Favoritdjur: Hund och katt. Kan omöjligt välja!

Favoritserie på TV: Walking Dead, men bästa ever är Breaking Bad.

stringhylla

Jag tycker om: feminister, generösa och ärliga människor, min familj och att pussa Leo i nacken.

Jag tycker inte om: antifeminister, rasister och våldsamma personer.

Jag skulle helst vilja bo: Precis där jag bor, med skogen runt knuten och ändå nära och bra till söder.

Jag vill bli: en bra mamma och en modigare människa.

Mitt drömyrke är: precis det jag gör just nu, alltså att jobba med onlinemarknadsföring och ett varumärke som jag tror på.

Jag vill ha chans på: Mig själv! Men vet ni vad, jag tror att jag skulle säga ja.

Det här visste du inte om mig: Jag har sjukt dålig taktkänsla och har till och med svårt att klappa i takt en längre tid. Men skam den som ger sig! Det tog bara fem säsonger av Vänner innan jag kunde klappa i takt med vinjetten, ni vet det där snabba klappet i början av låten? ”So noone told you life was gonna be this way, klapp klapp klapp klapp”. Fem säsonger. Men jag gav mig inte.

Puss!

vintageklänning

10 reaktion på “Listan från Mina vänner-boken

 1. Elsa

  Alltså, 1. Nu har jag Vänner-låten på hjärnan och 2. Harry Potter får bli vårt nästa samtalsämne. Tack för ikväll! <3

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Tack så jättemycket, blev så himla glad över att upptäcka att vi har samma favoritbok!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>