Monday list

retroblogg

Vad är det för dag idag?
Det är måndag, som rubriken visar! Jag har inget emot måndagar, kan tänka ibland att man liksom ska ogilla dem. Men det gör jag inte.

Vad gör du just nu?
Åker tunnelbana. Hem. Det är massor av folk på tåget men jag knep åt mig en sittplats. Bara slängde dit klänningskjolen och slog ner rumpan. Nu är den min, om det inte kommer nån gravid eller äldre dam/herre. För då reser jag mig upp.

Vad ska du göra idag?
Jag har redan varit på jobbet med mina underbara nya kollegor. Pratat barnmat, kommunikation och strategier. Hur kul som helst! Nu ska jag hem till min bebis och familj, och en kompis kommer över för filmkväll också. Bra grejer.

Vad har du på dig?
Det här! Dock mindre stylad i håret pga mitt barr inte tål vatten. Det är bara att ge upp alla tankar på lockar när man ser minsta regnmoln på himlen.

retroklänning

Vad har du på att-göra-listan?
Åh. Hundra grejer! Blogga om fina böcker, releasefester och nya hallmöbeln. Lära mig cirka tusen saker på jobbet så jag kan sköta allt själv och slipper be om hjälp i onödan. Fakturera, deklarera, ringa alla vänner jag inte hann ringa förra veckan och handla middag.

Vad gillar du just nu?
Att jag och Kristofer har börjat kolla the Walking Dead säsong 4. Äntligen! Vi sparar alltid till säsongen är slut och igår såg vi tre avsnitt på raken. Bästa!

Vad saknar du just nu?
En hel hoper vänner jag inte hinner se på ett tag. Får se april som en jobbmånad och maj som en umgås-månad igen. Behöver tid för att komma in i nya rutiner. Saknar också Leo precis hela tiden, ringer hem varje lunch på Facetime.

Vad ser du fram emot?
Vår Vintagebloppis den 4 maj! Hoppas ni kommer. Ska bli så kul. Plus funderar över om jag och Elsa har samma storlek och om jag i såna fall kommer köpa typ allt hon säljer.

Ha en finfin måndag allihop, puss!

2 reaktion på “Monday list

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>