Vintagefrisyrer-boken

Nu har jag äntligen fått tag på en kopia av underbara boken Vintagefrisyrer. En skapelse av min frisör Retroella/Sarah Wing, frilansjournalisten och tillika bloggaren Emma Sundh och fotografen Martina Ankarfyr

vintagefrisyrerboken

På det snygga omslaget syns bästa Karolines Vintage.

Vintagefrisyrer innehåller allt det där man saknat i en frisyrbok om retrofrisyrer. Ni vet, tydliga guider, smarta tips men samtidigt moderna verktyg. Det bästa av det bästa!

retrolovervintagefrisyrerOch på ett hörn i boken finns jag. 

Är så himla glad över att få vara en del av Vintagefrisyrer. En del av en sån där braig bok som jag kommer bläddra sönder och göra varenda frisyr i. Inte en bok som står på hyllan och samlar damm, utan som inspirerar, peppar och tipsar. Hur kul som helst!

vintagefrisyrerbok

6 reaktion på “Vintagefrisyrer-boken

 1. Johanna

  Mitt exemplar av Vintagefrisyrer landade hemma hos mig idag, så nu ska det läsas & tränas på nya frisyrer inför sommarens äventyr.

  Svara
 2. ingalill

  Vart finns denna bok att få tag på? Känns som ett måste nu när bandanan går på tomgång jämnt =/

  Svara
 3. Robin

  Så himla fin! Om jag hade mer tålamod skulle jag ha någon pincurl ibland (även om jag inte är retrodrottning). Men tyvärr kan jag inte få till det.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>