Long time, no see!

Long time, no see! Jag tror att jag hade mitt längsta blogguppehåll hittills. Anledningen till det stavas H-A-M-B-U-R-G där jag tillbringade hela veckan på konferens. Igår kväll kom jag hem på trötta, men lyckliga, ben. Kristofer och Leo hämtade upp mig på flygplatsen – som jag hade längtat!

I helgen tänkte jag leka massor med Leo, försöka komma i balans igen fysiskt (sömn, träning och näringsrik kost) samt se NOFX på söndag. Hur kul som helst!

johanna_budouir05_web

En reaktion på “Long time, no see!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>