Pastellsuget

Kommer ni ihåg att jag hade pastellhår flera gånger under min föräldraledighet? Nu har pastellsuget kommit igång igen. Deluxe. Vill bara tona håret rosa (som blev favoriten till sist) och svänga runt i femtiotalskjolar hela sommaren.

pastellfärgathår pastellblåtthår rosa hår

Undrar om det är något med våren och hårförnyelser, för jag funderar på lugg igen. Eller knallrött hår. Jajja. Det blir säkert det gamla vanliga nästa gång jag går till Retroella ändå, men det vore kul att överraska sig själv, så man vet aldrig!

9 reaktion på “Pastellsuget

 1. Johanna

  Du är verkligen inte den ända som känner för att göra något med håret. Själv skulle jag vilja färga en slinga på vardera sida vid öronen för att förstärka mina victory rolls men jag har så tunt hår så det kommer nog mest se fjantigt ut.
  Dessutom behöver jag klippa mig men får hålla mig till den 6 juni för då kommer Sarah upp till Sivletto i Enviken & klipper så då har jag bokat tid.

  Svara
 2. MissC

  Det rosa är fint men det blå är super coolt :) rött känns lite höst:igt. Själv funderar jag på om jag ska prova ljus blont, har alltid varit lite emot det men börjar svänga lite :)

  Svara
 3. Fröken Kärolajna

  Jag tycker att du passar jättefint i lugg!

  Men jag vet hur det är, har man inte lugg vill man ha det men när man väl skaffat sig tröttnar man på det med. Att man aldrig kan bli nöjd! Å andra sidan så är det ju jättekul att kunna förnya sig!

  Svara
 4. Pingback: Pastellhår | Retrolover | Retroblogg om vintage och livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>