Såpbubblor och vintageklänningar

vintageklänning

Det finns två saker som verkligen passar ihop:

1. Vintageklänningar

2. Såpbubblor

Bubblare är rullskridskor och leopardtajts eller coca-cola och retrobikini. Fina saker som går hand i hand en somrig dag. För övrigt har jag tänkt mig att jag ska lära mig att åka rullskridskor nu i sommar. Några nybörjartips att dela med er?

Ps. Om några av er har testat att kommentera på sistone så har jag haft problem med det. Bloggen har varit under en SPAM-attack i en månad så mycket av kommentarerna har gått förlorade. Försöker att lösa det genom att hitta ett bra spamfilter, men inte lyckats än.

6 reaktion på “Såpbubblor och vintageklänningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>