Sommarplaner

IMG_1052

Hur ser dina planer ut för sommaren?
Jag ska vara i Skåne på vårt landställe i juli och i augusti så tar vi en sista-minuten till något varmt ställe. Kristofer vill till Malta och jag vill till Sicilien. Troligen tar vi en sväng eller två till Kristofers landställe också som ligger en bit utanför Norrtälje. Jag vill också hinna med en massa picnics, lata dagar på stränder, spännande loppisrundor och en och annan utekväll.

IMG_3161

Vad gjorde du på midsommar?
Vi firade för tredje året i rad med Kristofers föräldrar. Eftersom vädret inte ville riktigt så var vi inomhus mest hela tiden, med undantag för en lång promenad när regndropparna upphörde. Det här året var Leos kusiners farmor också med och världens sötaste lilla hundvalp vid namn Alice. Alice var överförtjust i Leo som var på toppenhumör hela dagen. 

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Fil och müsli med nektarinbitar i på en solvarm terrass i Skåne med havets vågskvalp precis runt knuten. En stor kopp kaffe till det. Några smultron som efterrätt.

IMG_2868

Bästa sommarlåten?
Den som gör mig gladast är nog O’Boy med Peps Persson.

Ska du åka på någon festival i sommar?
Jag är grymt sugen på Way out west, men det krockar nog med MaltaellerSicilien.

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
En femtiotalsklänning med ett par converse till. Eller ett par Swedish Hasbeens.

DSC_0013

Vad dricker du i sommar?
Ungefär samma som på vårenvinternhösten. Kanske lite mer saft, och då föredrar jag hemmagjord svartvinbärs.

Vad vill du helst grilla?
Halloumi och rotfrukter med tzatsiki. Mums!

IMG_3105

Vad ska du läsa i sommar?
Sommartid är deckartid. Just nu läser jag faktiskt Sherlock Holmes memoarer och det är riktigt bra. Men jag kommer säkert läsa både en och två svenska deckare på någon filt innan sommaren är över.

Bästa parken?
Vitan. (Vitabergsparken).

Bästa badstället?
Söderbysjön eller västkusten.

IMG_2811

Lista från Regina.

4 reaktion på “Sommarplaner

  1. Johanna

    Nästa vecka bär det av till Västerås och årets upplaga av Power Big Meet, sen ska vi jobba ett par veckor till innan vi åker till Rättvik på CCW. Jag kommer att som vanligt jobba en hel del i sommar men känner på mig att vi ändå kommer hinna med massa roliga äventyr.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>