DIY: Pineapple print

Ingen har väl missat hur fint det är med ananas-tryck? Jag blev otroligt sugen när jag hittade den här beskrivningen på I Spy DIY. Tänk det här trycket på en egensydd femtiotalskjol, en väska eller en kudde? Yes please!

pineappleprintdiy

4 reaktion på “DIY: Pineapple print

  1. Jenny Olofsson - For Old Times' Sake

    Åh jag såg denna bild på Pinterest och tänkte: Ja det där ska jag göra! Och precis som du tänkte jag mig en 50-tals kjol eller kanske klänning. Att trycka sitt eget tyg är så himla kul och det behöver inte vara så himla svårt heller, bara lite fantasi och tryckfärg så går allt. Jag brukar använda mig utav screentryck men även handtryckt är ju vackert och så mycket enklare!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>