Farväl till allt skräp!

pinupcherryblouse

Idag bad jag om hjälp i vår hemliga blogg-grupp på Facebook (det var förresten där som idén till Vintagebloppisen skapades) och frågade ifall någon hade ett tips på ett bra spam-filter. Bloggen har varit under attack i flera månader och jag har testat flera olika lösningar. Nyligen lade jag in en jobbig ”1+7=?” fråga, men det hjälpte inte i alla fall, jag var ändå tvungen att gå in varje dag och radera kommentarer.

Nu, tack vare tips från finaste Emelie, så är det där över! Idag har jag fått 120 skräpkommentarer, men alla har hamnat i skräpfiltret. Hurra!!!

Ifall ni någonsin skriver en kommentar som inte publiceras, kontakta mig då så får jag fixa lite med inställningarna. Men nu ska det bara vara att skriva på. Enkelt och bra, precis som jag vill ha det.

Ps. Titta in här ikväll, jag har en grej att berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>