Glad att jobba!

Ni vet ju att jag alltid har gillat att jobba, men jag tror aldrig jag varit gladare för att jobba än just precis nu. De stackarna som har haft semester i juni har nästan regnat bort, och tyvärr verkar det inte finnas några högtryck framför oss heller. Jag har semester i augusti men planerar redan att fly landet en vecka för att lapa lite solstrålar.

Så istället för att se min semester regna bort så jobbar jag alla regniga dagar på en rolig arbetsplats med grymma kollegor. Så jäkla lyxigt!

pastellfärgathår

En reaktion på “Glad att jobba!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>