Kraschat glas, tappat hundringar och spillt på vintageklänningen

vintageblogg-700x583

Idag har jag lyckats att:
-Tappa bort hundralappen jag hade tänkt äta lunch för. Den låg i min ficka och är nu spårlöst försvunnen (ja, jag vet, man ska inte lägga hundringar i fickan och åka tunnelbana, men det är lätt att vara efterklok).
-Välta 8 dricksglas från en hylla på jobbet varav 7 gick i tusen bitar.
-Spilla på en av mina finaste klänningar.
Klockan är bara nio.
Nu måste ALLA vara JÄTTESNÄLLA mot mig, annars mönstrar jag nästa båt till Argentina.

4 reaktion på “Kraschat glas, tappat hundringar och spillt på vintageklänningen

  1. Mattias

    Du har iallafall fått något gjort, själv har jag inte hunnit med mycket mer än en kaffekopp.

    Svara
  2. Johanna

    Sån dag hade jag i lördags på jobbet, allt gick på tok från början. Ett tag var jag på väg att börja gråta, som tur va blev söndagen, måndagen och onsdagens jobb pass bättre och nu har jag semester 1,5 vecka som ska tillbringas i Rättvik på Classic Car Week.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>