Retrokärlek och vänskap

En dag, i bloggens begynnelse, så fick jag ett mejl av en tjej som jag inte kände. Hon skrev att hon hade läst min blogg och blev så träffad av hur lika vi var att hon var tvungen att höra av sig. Jag svarade, vi började mejlväxla, vi tog en lunch, vi tog en frukost, vi tog en till lunch och innan jag visste ordet av så var hon en av mina närmaste vänner.

retrolovervänskap2

Malin är bäst. En sån där vän som peppar en, stöttar en och gör en glad. Vilket är typ kriteriet för att vara vän med mig. Jag umgås nämligen enbart med trevliga människor, otrevliga typer gör er icke besvär. Men trevliga människor, det är något fint det. Och det är Malin.

retrolovervänskap

Nu i veckan så tänkte jag på det. Att min blogg har gett mig en av de finaste människorna jag mött. Är inte det helt fantastiskt?

3 reaktion på “Retrokärlek och vänskap

  1. Bella

    Så jäkla härligt!En av mina närmsta vänner träffade jag för ett år sen när jag sålde en vintagekorsett till henne genom en grupp på Facebook. Så himla lustigt egentligen men det är något av det bästa jag gjort! ;3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>