Rödblond i fem minuter

Under en kort period i juni så tonade jag håret rödblont och klippte halvlång lugg. Håret mådde fantastiskt bra av att få lite pigment efter år av blekning, med baksidan att jag var tvungen att tvätta det varje dag.

Luggen kändes rolig i ungefär fem minuter innan jag tyckte att den var för lång, så jag klippte den igen (med nagelsax, min frisör Retroella/Sarah kommer skratta ihjäl sig när jag ska dit i augusti). Sedan blev luggen såklart för kort att göra roliga snurror med så nu sparar jag ut den igen. Hehe.

rockabillygirlstrawberryblonde

Såhär såg det i alla fall ut för cirka en månad sedan! Inte så illa, men jag trivs ändå bäst i ljusblont hår.

Just nu är jag nästan lika blond igen som vanligt efter att ha badat, solat och tvättat håret med silverschampo några gånger. Kanske blir jag rödblond igen till hösten, vem vet?

5 reaktion på “Rödblond i fem minuter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>