Inför hösten-pepp

Idag har hösten känts i luften. Det har regnat i Stockholm och stigarna i Hammarbyskogen var fulla av vattenpölar. Därför är det dags för en liten inspirationsinjektion inför hösten.

prehöstinspo

 

I höst längtar jag efter storvulna kärleksgester, femtiotalskjolar med ballongmönster, en weekend till Paris med min vän Malin, den perfekta vintageklänningen med blommönster på kjolen, ett färdiginrett barnrum till Leo med fina posters och tapeter, att min tatuering ska bli klar och såklart att fortsätta få sällskap av er här på min blogg.

Bildkällor fr v: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

4 reaktion på “Inför hösten-pepp

    1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

      Fundera, fundera, fundera! Att tatuera sig är verkligen ett stort steg, jag bestämde mig när jag var 28 vilket anses gammalt för en del. Men idag, två år senare, är jag glad för att jag väntade. Annars hade det nog blivit fel tror jag. Den sitter ju där den sitter nu, vilket kan vara jobbigt i jobbsammanhang där det mest blir långärmat, men jag ångrar mig inte det allra minsta.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>