Kuddhörna till barnrummet

Jag håller just nu på att inreda Leos barnrum. Det kommer att ske en liten spännande hemlighet där inne, mer än så vill jag inte berätta just nu. Men förbered er på att ooo-a och aaa-a. Jag har också fått distanshjälp av en riktig barnrumsexpert som sett på Leos lilla rum och tipsat om att skaffa kuddhörna för läsning och lek. Sagt och gjort, det här är en liten tjuvtitt på Leos egna lilla kuddhörna!

kuddhörnalejon

Full med mysiga kuddar i mina favoritfärger. Just nu är den lite väl gul för min smak, jag tänker mig mer rött och rosa i framtiden. Man kan säga att det här är ett slags före-bild. Fler kuddar ska loppas och köpas, men redan nu har kuddhörnan blivit ett riktigt lyft för rummet.

kuddhörnaretrolover

Och när jag fotade så ville såklart Leo vara med på ett litet hörn. Böcker är goda att tugga på, hälsar han. Det mesta är förresten gott att tugga på, allt från kottar till mammas skokartonger. Kuddhörnan har mest använts till kvällsvällingen hittills, men snart tänker jag mig att vi sitter där och läser sagor. Så fort Leo har lärt sig att sitta still i mer än ett par minuter.

Älskade onge <3

7 reaktion på “Kuddhörna till barnrummet

 1. -F

  Hallå J,,

  Vilken härlig blogg du har!!
  Roligt att hittade dig i bloggosfären:)

  Hoppas allt är megabra.
  Din son är supergullig.

  Undrar vart du köpt lejonkudden, min nu ett-åriga son är född i lejonens tecken & heter Rex. Skulle passa så bra i hans rum.
  Hoppas att det är okej att köpa en likadan.

  Ta väl hand om dig!:)
  -F

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Åh grattis till din son! Vad fint att du tittade in <3 den är från Åhléns, köpt för ett år sen, men jag tror den fortfarande finns. Massa kramar!

   Svara
 2. Sara

  Himla mysig kuddhörna! :)
  Var har du köpt lejonkudden? :)
  Eller har du nått bra tips på vad man ger en liten kille som fyller 1 år? Ska på kalas om nån vecka :P

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   På Åhléns! Tipsar om att ge fina inredningsprylar, leksaker som är i trä eller kläder som är 1-2 storlekar för stora. Kram!

   Svara
 3. Pingback: Inredning: retro barnrum | Retrolover | Retroblogg om vintage och livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>