Oh captain, my captain

När jag vaknade idag nåddes jag av beskedet att Robin Williams inte lever längre. Ord finns inte för hur oerhört sorgligt detta är. När jag var 10 år, under hyrfilmens tid, så hyrde jag bannemej allt som fanns med Robin Williams. Han var min absoluta favoritskådis under flera år och gammal kärlek rostar aldrig.

Till minne av denna fantastiska skådespelare så lägger jag ut en scen ur en fantastisk film: Döda Poeters Sällskap. Se den, om du inte sett den.

Two roads diverged in a wood, and I –

I took the one less traveled by, 

And that has made all the difference <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>