And she plays the guitar

vintageblogg

Wazzup? Här kommer ett livstecken från eder Retrolover. Den här veckan har Leo skolats in, hunnit bli sjuk, varit sjuk hela helgen och smittat mig och Kristofer. Jag, som jämt skryter om att jag typ aldrig blir sjuk, är alltså…sjuk. Initiationsriten som förskoleförälder är alltså officiellt över, nu är jag en av dem på riktigt. Hehe!

gulvintageklänningretro

Den här outfit-en är inte från idag, (ni vill inte se hur jag ser ut, trust me), men jag har inte hunnit lägga upp den innan. Det är en av mina favoritklänningar, ljusgul femtiotal och vintage, från Lisa Larsson second hand. Och jag bar den på kanske den sista dagen av värme innan hösten slog till. Självklart tillsammans med mina nya Mimmi från Swedish Hasbeens.

vintagebloggare

Och just det, jag får frågor på det ibland, så jag tänkte jag skulle svara:

Gitarren är min och det är jag som spelar på den. Jag fick den i födelsedagspresent av min fina kille och den är min allra mest älskade ägodel. Kristofer, som inte kan spela alls, fick hjälp av sin kompis som är studiomusiker att välja ut den. Stålsträngad och med spröda toner. Love, love, love!

Dress with matching bolero: Vintage.
Shoes: Mimmi from Swedish Hasbeens

4 reaktion på “And she plays the guitar

  1. Johanna

    Välkommen till livet med barn på förskolan ;)
    Vänta bara tills han drar hem härliga magsjuke baciller & andra trevligheter i form av alla upptänkbara baciller & virus du kan tänka dig. Minns så väl en gång under dotterns första höst på förskolan, både jag & min man låg däckade i någon förskole bacill men dotter hon var frisk & kry medan hennes båda föräldrar låg på soffan & kände sig döende.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>