7 saker som hänt och ska hända

Vad har jag för mig egentligen? Här kommer 7 saker som precis har hänt och som kommer att hända snart.

1. På söndag har jag bokat en fotokurs via Vintagefabriken. Det är Emily Dahl, ni vet hon som peppade mig att skaffa en bättre kamera än mobilen en gång i tiden, som håller kursen. Är så sugen på att äntligen lära mig lite mer om hur jag gör för att ta bättre bilder att ni inte kan ana. Lånade nedan från Vintagefabrikens hemsida, det är Emily som fotat. Hur fint?!

12

2. I lördags var jag ute och käkade tapas och barhängde med ett gäng vänner. Har inte gjort sånt lyxigt på alldeles för länge nu, så peppen var enorm. Dessutom toppades helgen med att Kristofer tog med mig ut på hans årliga ”Överraska-Johanna-dag”. Minst en gång per år köper han biljetter till någon show eller konsert och så går vi, men jag får aldrig veta förrän vi är framme vart vi ska. Sån fin grej, och sån fin helg att spendera med de bästa <3

3. Jag har köpt en alldeles splitterny (jättegammal) vintageklänning från 50-talet. Snart får ni se!

4. Leo har varit sjuk inte mindre än 4 gånger på en månad. Hur länge har han gått på förskolan, frågar ni nu? Jo, en månad. Och varje vecka har han varit sjuk. Jajjemensan. Den killen kommer ha världsbästa immunförsvaret innan han fyller två (hoppas jag). Sån tur att vi har farmor som kan vabba då och då så vi kan jobba emellanåt. Lelle ongen <3

leo

5. Nu glömde jag berätta att jag och Kristofer gick på ÄGD med Schyffert/Lindström i söndags. Till saken hör att vi drog dit i jeans och rocktishor plus satt längst fram. Hela showen kallade Henrik Schyffert oss för ”tonåringar” och skojade om att vi inte visste vad Fem myror är fler än fyra elefanter var för något. Jepp. Tonåringar i trettioårsåldern, hehe.

6. Jag. KAN. Inte. Sluta. Pyssla. Det är något med hösten och mörkret som gör att jag bara vill krypa upp i soffan, ta fram pysslet och dricka te. Helst med någon bra Podd i lurarna. Mysfaktor på hög nivå.

7. Nästa vecka ska jag till Retroella och jag är lite sugen på att bli rödhårig igen. Fast lite mer rödhårig än sist. Vad tycker ni?

rockabillygirlstrawberryblonde

Puss!

3 reaktion på “7 saker som hänt och ska hända

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>