Photowall + Ingela P Arrhenius

Ingela P Arrhenius är, som ni alla vet, en av mina favoritformgivare när det kommer till barnrum. De fantastiska babushkorna har väl alla sett (och Leo har faktiskt också ett par), men även posters och tallrikar. Det senaste är en tapetkollektion som Photowall har tagit fram tillsammans med Ingela.

När Photowall hörde av sig och undrade ifall jag skulle kunna tänka mig att tapetsera Leos rum med någon av Ingela P Arrhenius tapeter så var det verkligen julafton. Hela tapetkollektionen hos Photowall är så fin att hjärtat brister.

Valet föll till slut på tapeten Tivoli i grön/beige/mint/rosa. Och såhär ser den ut.

retrolovertivolitapet

Tapeten i finaste färgerna som Leo inte kunde sluta titta på. Jag tror att han kommer att bygga upp långa historier om Tivolits besökare. Och kanske längta själv till nästa tivoli-besök. För visst är det något speciellt med tivoli. Glass, berg-och-dalbana, sockervadd och femkamp.

tapetingelaparrhenius

Väggen pryds av fru Panda och i hyllan över leksaksspisen rums just nu en triett i miniformat, lite skålar, en glassäggklocka och en kaninlampa.

Det här var bara en liten tjuvtitt, jag har nämligen mer än bara tapeten att visa, för rummet är nämligen klart. Och jag har fått massor av inspiration och hjälp av en viss (helt fantastisk) bloggerska som nu har börjat att inreda barnrum. Men mer om det kommer senare i veckan!

4 reaktion på “Photowall + Ingela P Arrhenius

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>