Jag lever!

DSC_0082 copy

Hej hej,

Jag ville bara kika in och säga att jag lever. Just nu är vi inne i en sjuk-period med Leo, och det har varit riktigt tufft. Det kan låta trivialt att klaga över något så futtigt som några förkylningar, men Leo har varit konstant sjuk sedan förskolestarten (stackarn!!!) och mitt sömnkonto har legat på insomnia-nivå. När man blir väckt 10+ gånger per natt i veckor i sträck så börjar man förstå varför man använder väckningsmetoden som tortyrmetod.

Så snart energin börjar återvända lite så kommer ni att se mer av mig här! Jag lovar också att svara på de frågor och mejl som kommit in under månaden, ha lite tålamod bara. Puss så länge!

3 reaktion på “Jag lever!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>