Rött hår, lockar och pennkjol

redhairpinupMitt i mörkaste november så bestämde jag mig för att färga håret. Jag behövde något nytt, helt enkelt! Retroella hjälpte mig att bli rödhårig såklart. Första veckan hade jag morotsröd-panik eftersom det blonda håret under reagerade konstigt med den röda färgen. Men nu när det har lagt sig lite (och jag har vant mig) så gillar jag det. 

retroloverrötthår

Så jag passade på att klä upp mig lite en vanlig lördag. Den här helgen ska jag och Leo hänga mycket själva eftersom K jobbar. Vi ska baka pepparkakor, gå ut och klämma på vintageblusar (jag) och börja julpynta. Imorgon är det ju redan första advent!

retroloverrötthår2

 

 

Stövlar Perforated Zipper Boot i svart från Swedish Hasbeens, blus second hand och kjol vintage Laura Ashley som jag fyndade på Myrorna för tvåhundra pix. Kap!

Translation: I dyed my hair red. 

10 reaktion på “Rött hår, lockar och pennkjol

  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Tack fining! Dock så har jag tröttnat redan och kommer bli blond igen, haha, så kan det gå :)

   Svara
 1. Jessica

  Hej Johanna!

  Ville bara säga tusen tack för den fantastiskt fina hälsningen jag fick via Åsa från dig och K! Blev jätteglad och rörd :) tänkte att ”det är ju synd att jag inte kan svara dem” men så kom jag på att det kunde jag visst! Ville också säga att jag saknar Leo och de andra och det var tokigt att det blev ett så abrupt slut. Hoppas allt blir jättebra för er underbara lilla kille och att ni kommer vara nöjda framöver! Ha det fint och god jul på er!

  Kram
  Uggle-Jessica

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Tack Jessica för din fina kommentar! Har läst den flera gånger, men inte kommit mig för att svara förrän nu. Önskar dig ett superfint 2015 och lycka till i framtiden med allt du tar dig för :) Massa kramar

   Svara
 2. Malin

  Z och A kan inte komma överens om vilken färg de gillar bäst :) jag gillar också både dig som blondie o redhead ;)

  Svara
 3. Jossan

  Super fin blogg du har och jag bara älskar dina bilder.

  Besök gärna min blogg skriver om mode,smink ger skönhetstips m.m

  Samt har tävlingar med jätte fina priser.

  kram jossan

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>