Fira in det nya året

b5f68d649e9ff018e97a900dfa8005e4

Idag är det alltså nyårsafton! Jag hoppas ni får fira in det nya året på bästa sätt. Mitt bästa sätt i år är att fira med min lilla familj hemma. Vi ska äta och dricka gott (mest läsk) samt njuta av utsikten från Hammarbyhöjden över södermalm vid tolvslaget och se de storslagna fyrverkerierna. I typ fem minuter innan jag får panik över tanken på alla fulla människor som tänder raketer överallt och vill gå in. Hehe!

Allt eftersom året når sitt slut så brukar jag alltid fundera över mina mål inför nästa år. Alltså inga hetsiga nyårslöften, utan mer saker att eftersträva, saker som gör mig lycklig, saker som jag vill börja med eller bara fortsätta göra. Så här kommer en kort liten lista!

2015 vill jag…

-Ha massor av kvalitetstid med Leo där vi hänger ute i parken eller bara läser böcker inne och är. Precis som just nu. Jullov <3

-Hitta en ny grym TV-serie att följa. Just nu sitter jag och tittar på gamla repriser av Vänner, och livet är ju alldeles för kort för sånt egentligen. 

-Vara snällare mot mig själv. 

-Börja övningsköra och plugga körkortsteori. 

-Bli ännu bättre på den ädla konsten att göra ingenting. 

-Umgås mer med vänner. Den här hösten har det varit extremt dåligt på den fronten (av förklarliga skäl) men jag hoppas att det vänder till nästa år. 

-Fortsätta ha kul på mitt jobb med mina fantastiska kollegor. 

-Gå på dejt med K minst en gång i månaden. Hålla i hand på bio, äta indiskt, bowla eller bara köra runt i bilen och lyssna på musik. Vad som helst som gör att vi får vara vi ibland och komma ihåg varför vi är vi. 

-Laga mer Ecoviva-mat. Mums vad gott det är alltså. Bästa matkassen! 

-Spela mer gitarr. 

Gott nytt år alla fina läsare, vi ses på andra sidan!

3 reaktion på “Fira in det nya året

  1. Linn

    Wow på matkassen! Kollade deras hemsida nu och det står fyra middagar och fyra portioner, alltså fyra portioner på en middag? Låter ju rätt billigt isf. Tack på förhand!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>