Julig vintageklänning

God jul i efterskott på er fina läsare! En hel veckas ledighet har det tagit att likna sig själv lite grann efter en höst som kantats av sjukdomar (nedrans förskolebacillusker). Såhär såg jag i alla fall ut på julafton!

DSC_0428

Klänningen har jag köpt av fina Victoria (kolla in hennes blogg!) via hennes Etsy-shop Pastello vintage. Med rött hår så tyckte jag att den var minst lika fin som med blont.

DSC_0445

Med det sagt så har jag tyvärr redan tröttnat på att vara rödhårig. Jag har ju haft de flesta hårfärgerna genom åren, men återvänder alltid till blont hår eftersom det känns mest ”jag”. Så inom kort så blir jag nog blond igen, men mer rödblond än tidigare då!

DSC_0431

Merry christmas-red vintage dress from PastelloVintage, white stockings from Asos, shoes from Swedish hasbeens

5 reaktion på “Julig vintageklänning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>