Killsnack, hatt med flor och lampa från Snowpuppe

Några saker som händer just nu!

▲ I helgen var jag och K på Yasuragi Hasseludden, en julklapp från mina svärföräldrar <3 Efter sju-tiden på kvällen hade vi fått SMS av vår matkasse-leverantör. De hälsade att vår matkasse stod utanför vår lägenhetsdörr och väntade. Vi hade helt glömt att de skulle komma och skulle övernatta på hotellet. Matkassen skulle alltså stå där till dagen därpå och bli lagom fräsch. Som tur var så har vi börjat lära känna våra fönstergrannar (K:s ord, betyder granne med fönstret mitt emot). Så tack vare sociala media så sladdade vår granne J över och räddade veckans mat! HURRA!!!

▲ På torsdag så fyller jag år! Och dagen innan tar mina kollegor med mig ut på födelsedags-AW. Så fint!

▲ Tänker att jag borde ha hatt med flor på oftare. Finns det något stiligare?

vintagefabrikenretrolover

▲ Jag har äntligen fått hem min egen födelsedagspresent, den som jag köpt till mig själv. Snart visar jag. Ledtråd: naggande god väska.

▲ Har köpt en underbar vintageklänning på Etsy som jag väntat på i över två veckor. Är det inte färdigväntat snart?! /Otålig tjej

▲ Leo har börjat sjunga och det är det finaste jag vet. Eller okej, ibland när han sätter igång vid halv sex på morgonen och liksom skrik-skrålar bä bä vita lamm, då vettetusan… Men för det mesta är jag stolt som en tupp och kan lyssna på honom hur länge som helst. Har filmat hans sångstunder så mycket med mobilen att jag fick föra över till datorn för att det där molnet (Cloud) inte tyckte att jag fick filma eller fota mer annars.

▲ Har kollat igenom Sex and the City igen bara för att upptäcka att den inte var sådär feministisk och fantastisk som jag tyckte. Har jag förändrats så? Det är liksom inte längre kul att titta på ett gäng tjejer som snackar om grabbar cirka _hela_tiden_. Det finns väl roligare saker att snacka om än killar, eller?

lampa-studio-snowpuppe1

Bild lånad härifrån

▲Letar lampor just nu med ljust och lykta (höhö). Vi behöver taklampor, bordslampor och mysbelysning. Ja, ni hör ju, det är ett under att vi kan se något nu när det är vinter. Just nu står en Snowpuppe högt upp på önskelistan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>