Årskrönika 2014

Här kommer en kort version av vad som hände 2014! Tyvärr så glömde jag att göra en för 2013, men 2012 finns att läsa här.

Årets outfit: Denna blårutiga vintageklänning användes mest. Men den rosavitrandiga är god tvåa. Båda från femtiotalet.

vintageklänningrutig

Årets överraskning: Min överraskningsfest när jag fyllde 30 år.

Årets resa: Kroatien. Saltvattenslukt, barrträd och turkosblått vatten. Åkte även till Gran Canaria och Hamburg med jobbet.

Årets skönhetsprodukt: Mitt Soft Red Lip Balm från Apoteket som mjukgör och har lite rött pigment i sig, perfekt de dagar som jag inte vill ha läppstift. Tack syrran för tips!

Årets bästa köp: Min tvåarmade lampa.

tvåarmadlampa40-tal

Årets bästa händelse: Nytt jobb på Semper som content manager! Jättekul jobb som jag fortfarande tokgillar. Och att jag äntligen fick se NOFX, så himla kul. Samt, som alltid, att få vara förälder till Leo och se honom utvecklas.

Årets värsta händelse: När min pappa blev väldigt sjuk.

Årets bästa TV-serier: True Detective och Walking dead.

Årets bästa filmupplevelse: Den bästa biofilmen från 2014 var Gone Girl med Ben Affleck och FANTASTISKA Rosamund Pike (det luktar Oscar om henne). (Pssst! Ni vet, den där guldstatyetten, inte nån vanlig dude som heter Oscar).

conversebebis

Årets värsta filmupplevelse: Det var nog när jag blev övertalad att se Prisoners. Hade sån råångest hela filmen över de där barnen, oj oj oj. Sedan jag blev förälder tål jag ingenting där barn far illa.

Årets bästa kväll: Min 30-årsfest eller någon av de där magiska kvällarna på balkongen i Kroatien när K läste högt för mig medan jag tittade ut över havet.

Årets projekt: Vår Vintagebloppis! Det var så kul att träffa så många av er <3

13929686630_bb6247ea81_c

Bild lånad av Elsa

Årets bästa matupplevelse: Något recept från vår matkasse, vissa var så löjligt goda att man knappt orkade med sig själv.

Årets sämsta matupplevelse: En f.d. favoritsallad som tyvärr kom upp igen pga magsjuka. Kommer aldrig kunna äta den salladen igen *ledsen i ögat*

Årets lärdomar, från mig själv till mig själv: Färga inte håret rött, det blir aldrig lika blont igen. Och sluta upp med att försöka göra allt själv, ta hjälp och var glad att du har folk som vill hjälpa. Dessutom tycker jag att du ska ta det lugnare 2015 och försöka att hitta mer balans. Njuta lite mer, stressa mindre och vara snällare mot dig själv. Det är du värd!

retrolovergrancanaria

3 reaktion på “Årskrönika 2014

  1. Pingback: 5 biofilmer + Oscars-juryn hade fel | Retrolover | Vintage, 50s och retro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>