DIY: Göra donuts och bakelser i filt

donutifilttyg

Efter att ha inhandlat en donut-clutch (se Instagram, där heter jag @retroloverblog) så börjar jag leka med tanken att ha fler donuts hemma. Oss emellan så är jag inte speciellt förtjust i smaken, men jag tycker de är SÅ fina att titta på. Den här ser inte alltför komplicerad ut att göra heller. Lite nål, tråd, stoppning och fina filttyger bara så är det nog klart.

Frågan är bara om jag skulle göra dem till mig eller till Leo. Får nog återkomma på den punkten!

Bilden är lånad från Two Cheese Please.

2 reaktion på “DIY: Göra donuts och bakelser i filt

  1. Pingback: DIY: Donut carpet | Retrolover | Vintage, 50s och retro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>