Kärlek till knäckebröd

DSC_0372

Det kom ett bud från Leksands knäckebröd. En hel korg med tre olika knäckesorter; Rundknäcke, Mini-Rut och Trekanter. Anledningen var att de har gjort om sina förpackningar. Man har bett Linda Leander, konstnär, att handmåla den nya designen. Och visst syns det.

DSC_0346

Jag har älskat knäckebröd sedan jag var liten, speciellt rutknäcke är en gammal favorit. Och nu äter jag mini-rut för hela slanten. Lyckan!

DSC_0368

I informationsbladet står det att rågen i brödet är svenskodlad och vattnet är från egen källa. Den nya designen ska anknyta till det gamla dalarna med kurbits, dalahästar och sitt handmålade uttryck. Gammalt och fint hantverk i både förpackning och bröd.

DSC_0380

Tillsammans med knäckebrödet så kom en fin målarbok och ett gäng färger från Panduro. Den ska jag och Leo fylla med färg.

Tack så mycket, Leksands knäckebröd!

2 reaktion på “Kärlek till knäckebröd

  1. Eva

    Härligt med presenter och vilken kul målarbok:)
    Jag är uppväxt utanför Hedemora i Dalarna. Där hade vi alltid Leksands rundknäcke. Mina föräldrar är ännu idag trogna Leksands rundknäcke, medans jag köper lite olika varje gång. Det finns ju så många goda sorter :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>