Rosa retrokök

Jag är besatt av rosa retrokök nu. Bloggaren Pappa Pastell är to blame. Det var via hans Instagram-konto @pearottosson som jag först såg det rosa köket, komplett med matchande Smeg-kyl. Och nu har jag fått K att lova och svära att nästa gång vi flyttar så ska jag få ett liknande. Ett retrokök som jag ska måla i finaste rosa nyansen och (helst) även matcha med en Smeg-kyl.

rosapastellkök

Bilder från Pappa Pastell.

Har jag sagt att jag vill flytta helt plötsligt också förresten? Jag längtar så efter mitt rosa kök. Att jag nyligen skanderat att jag aldrig tänker flytta från Hammarbyhöjden…är som bortblåst.

Ursäkta mig, jag måste gå och kolla Hemnet. Igen.

8 reaktion på “Rosa retrokök

  1. Emma - Blue Masquerade

    Åh min mamma har ett rosa badrum – komplett med en rosa tvättmaskin från Smeg! Jag är så avundsjuk! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>