Sista bilderna som rödhårig

retroloverellosprickigskjortklänning

Efter att ha varit rödhårig i en ynka månad så har jag återvänt till blondinträsket, lyckligare än någonsin. Mörkare och mer rödblond än tidigare, men likväl blond. Men jag har ju inte hunnit visa er alla rödhåriga bilder jag tog under den rödhåriga månaden än, så här kommer några bilder till.

retroloverskjortklänning

Den här klänningen är en prickig skjortklänning från Ellos, perfekt vardagsklänning som jag har cirka jämt. Den fick ersätta en gammal favorit som var snarlik och som höll i 10 år. Jag hoppas att denna håller lika länge. Köptes förrförra sommaren.

retroloverpolkadot

Till skjortklänningen så har jag hårsmycke från Madame Loufleé, senapsgula strumpbyxor, skärp från Myrorna och stövlar från Swedish Hasbeens.

2 reaktion på “Sista bilderna som rödhårig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>