Q&A – Frågestund!

vintageklänning

Nu var det ett tag sedan jag hade en frågestund här på bloggen. Är det något du undrar över? Hur jag fixar mitt hår, var jag hittar alla mina klänningar, mina bästa fyndtips, feminism, hur det är att vara mamma eller något annat? Ställ din fråga i kommentarsfältet eller mejla till johanna@retrolover.se så svarar jag!

Translation: Q&A! I’ll answer all your questions.

6 reaktion på “Q&A – Frågestund!

 1. Jenny

  Hej! Nu kommer flera frågor från en ny läsare! 1. Var är du född? 2. Vilket är ditt favoritgodis? 3. Om du måste välja, prickigt, randigt eller blommigt? 4. Dina fina köksstolar, var har du köpt dom någonstans? 5. Har du någon stilförebild? Tack för en fett bra blogg ^_^

  Svara
 2. Anna

  Jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv………därför vill jag fråga dig hur du visste vad du skulle göra? Alltså det du jobbar med. Jag går på folkhögskola just nu för att läsa upp lite betyg men börjar få ångest över att jag blir äldre hela tiden. Framtiden är som ett svart moln framför mig varje sekund varje minut varje timme. Jag tänker på det jämt! Hur vet man? Har du några råd?

  Svara
 3. Stine

  Ingen fråga, mer en önskan! Jag vill se din nya hårfärg. Har ju sett på Instagram att du är lite mer strawberry än du var innan du färgade håret (när du va platina). Jag vill se hur ditt barr ser ut just nu!

  Svara
 4. Tessan

  Kan du inte visa upp lite från din garderob? Vilken klänning är din favvo?! Hur många vintagekläningar har du?

  Svara
 5. Johanna

  Hur lyckas du alltid se så himla fräsch ut ?
  Själv ser & känner jag mig så trist & grå ut just nu, skulle vilja färga håret men vågar inte då mitt hår växer så otroligt långsamt och det skulle nog ta mig flera år att bli av med det.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>