Matplatser med retrokänsla

Här kommer tre matplatser/köksbord med retrokänsla.

retroköksbord

Att måla pinnstolarna i olika färg är ju gammal skåpmat nu för tiden, men det tåls att nämnas igen. Eller så kan man faktiskt måla bara benen (som jag har gjort här) eller strunta i att måla benen men måla stolssitsen. Fina kulörer på pinnstolar i kombination med citrusprint gör att vilket IKEA-köksbord som helst känns mer retro.

köksbordvirrvarr

Man kan också strunta i att måla sina skamfilade pinnstolar. Här är det dock viktigt att matcha med omålat trä och låta detaljerna tillföra färg. Annars är det lätt att inredningen känns shabby chic, vilket inte är den finaste inredningsstilen (enligt mig då).

grafisktretroköksbord

Är man inte förtjust i färg så får man gärna låta möblerna vara helt omålade och matcha med grafiska prints och gröna växter. Älskar för övrigt den lilla köksvågen i fönstret!

kökshörnaretrokänsla

Sedan har vi ett av mina favoritkök of all times. Det är Bonjour Vintage-Madeleine som har kökssoffan, stringhyllan och alla detaljer på plats. Och det där köksbordet, det är faktiskt IKEA det. Hur fint?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>