Retrohem på Hemnet

originalkök

Länk.

Jag tycker det är alldeles för lite retrohem i magasinen (om man nu inte räknar det enda retromagasinet förstås). Därför är min tanke att jag här på bloggen ska lägga upp fina retrohem från Hemnet som inspiration. Vad tycker ni om den idén? Hoppas ni är lika sugna som jag är! Nu kör vi, här kommer några bilder.

retrovardagsrumkök

 

vardagsrum

Länk.

Jag älskar lekfullheten som uppstår när man blandar retromöbler med nya ting. Det blir så fint och personligt. Sedan tycker jag om när man har porslin direkt på hyllorna, något jag själv borde bli bättre på att ha. Min dammfobi till trots (alltså inte att jag är fobisk mot damm, snarare att jag verkligen avskyr att damma).

retroporslin

Länk.

Nu får ni gärna berätta vad ni tycker, är det här något ni skulle vilja se mer av på bloggen i framtiden?

 

4 reaktion på “Retrohem på Hemnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>