Mitt vintageinspirerade sovrum

retrolover vintage bedroom

Jag upptäckte att det var väldigt länge sedan jag fotade i mitt sovrum, så därför tänkte jag att det var dags! Mitt sovrum är långt ifrån klart (om det nu någonsin blir det), men såhär ser det ut just nu.

retro bedroom

Sovrummet har inte tagit del av det färgglada temat som finns i resten av lägenheten. Istället har jag valt en lite mer sober ljusgrön nyans som jag tycker passar riktigt bra till ljusrosa. Ljusrosa måste förstås finnas med, helst i varje rum.

vintage sovrum

Det här ser jag från min säng. En teakbyrå (fynd från Myrorna), en gammal tavla av Sydney som min pappas ex har målat och ett print som jag köpte från Emily/Unvelo på Vintagebloppisen. Och den där ”gockan” som Leo älskar att leka med, en riktigt gammal babuschka. Plus världens skönaste tofflor.

DSC_0481

Här trivs vi i våra harlekinmönstrade sänglakan från Ellos*. På väggen hängde jag en liten kärlekshälsning, en hjärtgirlang som jag köpt på Lagerhaus. På sängbordet i teak ligger boken jag läser just nu och ett anteckningsblock som jag fick från alla finaste Elsa när hon var här sist. Som hon gjort själv med nål och tråd. Så. Fint.

retrolover sovrum

Translation: My vintage inspired bedroom. The color theme is light green combined with grey and pink.

*Affiliate.

2 reaktion på “Mitt vintageinspirerade sovrum

  1. Pingback: Tapeter på Ellos? | Retrolover | Vintage, 50s och retro

  2. Pingback: Vintage bedroom inspo | Retrolover | Vintage, 50s och retro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>