Border print 1950s dress

1950sborderprintdress

Ni som följer mig på Instagram (@retroloverblog) har redan sett min nya klänning,  men jag ville visa lite mer av den idag. Jag har letat efter en border print vintageklänning (alltså en klänning där blommönstret börjar i nederkant och liksom letar sig uppåt) i över ett år. Så när denna dök upp i min favoritshop på Etsy* så var det bara att slå till.

50-talsblogg

Jag parade ihop den med min doughnut purse från New Look/Asos*. Inte för att de matchar eller så, men för att jag inte kunde hålla mig. Älskarn.

doughnutpursenewlook

Kommer bära den här klänningen minst en gång i veckan maj-augusti har jag lovat mig själv.

1950-talsklänning

 

 

 

 

*Affiliates.

7 reaktion på “Border print 1950s dress

 1. Emma

  Råkade precis klicka mig in på din blogg, och detta passar precis i min smak! Du har just fått dig en ny läsare och jag har fått mig en ny rolig blogg att följa. Hej!

  Svara
 2. Selma

  Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och fast jag mest uppskattar de ytliga inläggen, om till exempel kläder och smink, så tycker jag att alla inlägg är roliga att läsa.
  Jag har en fråga bara: när du har klänningar som den här, varför har du inte underkjol då? Bara för att du inte äger en?
  PS. Klänningen är gooorgeous!

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Hej Selma! Jag äger en underkjol men trivs inte i det så värst. Det är mest till fest som jag använder underkjol. Kram Johanna

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>